Reserveringsvoorwaarden

Goede afspraken maken goede vrienden.  Onze woning werd met veel liefde, zorg en passie gerenoveerd en ingericht om jullie een onvergetelijk verblijf te bezorgen. We hopen dat jullie de Pladutse Gite met evenveel liefde en zorg zal behandelen als wij! Door jullie reservatie verklaren jullie zich automatisch akkoord met onze voorwaarden.

Reserveringsvoorwaarden

Een reservatie is pas definitief na betaling van 50% van de huur.

Uiterlijk 6 weken voor aankomst wordt het saldo en de waarborg van betaald. U krijgt hier nog een betalingsverzoek per mail doorgestuurd.

Voor boekingen binnen de 6 weken voor aankomst wordt het volledig bedrag samen met de waarborg betaald.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringen moeten per e-mail worden doorgegeven.

Annulering tot 4 weken voor aankomst: annuleringskosten bedragen 50% van de huursom

Annulering tussen de 4 en 2 weken voor aankomst : annuleringskosten bedragen 75% van de huursom

Bij annulering na de 14de dag voor aankomst : annuleringskosten bedragen 100% van de huursom

​Indien een verblijf moet geannuleerd worden door opgelegde maatregelen van de overheid in verband met COVID-19 zal een omboeking toegelaten worden (uitgebreide beschrijving staat in het huurcontract).

​​

Borg en inventaris

Er wordt een waarborg aangerekend en deze is afhankelijk van het aantal logeerlocaties bepaald bij de reservatie. Deze wordt uiterlijk 6 weken voor aankomst, samen met het saldo, betaald.

Wanneer alles in orde werd achtergelaten en geen schade, diefstal of breuk werd geconstateerd zal de waarborg ten laatste 2 weken na je verblijf worden teruggestort.

​Indien de schade groter is dan de waarde van de waarborg zal er een bestek opgemaakt worden door de verzekeringsmaatschappij en overhandigd worden aan de huurder voor verdere betaling van de schade.

In- en uitchecken   

  • Inchecken is mogelijk vanaf 17 uur
  • Uitchecken kan tot 10 uur (ma – vrij); op zondag tot 17u
  • Incheck en uitchecktijden kunnen afwijken mits afspraken met de gastheren.

​Wij werken niet met een receptie. De incheck gebeurt telkens door de gastheer/gastvrouw.​

 

Goede afspraken

  • Het is ten strengste verboden om te roken in de woning.
  • Er zijn geen huisdieren toegelaten
  • Schoenen uit bij het betreden van de woning (en zeker in de slaapvertrekken en de bovenverdieping wegens parketvloer)

Aantal gasten

Er kunnen maximaal 24 personen verblijven in de woning. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn wel extra toegelaten, mits op voorhand meegedeeld. 

Schoonmaak

De woning is bij aankomst volledig schoon en opgeruimd: de bedden zijn opgemaakt. Ook toiletpapier en een basis keukenpakket is voorzien. Tijdens uw verblijf wordt niet door ons schoongemaakt. Toiletartikelen als zeep, toiletpapier of douchegel zijn niet standaard inbegrepen. U staat tijdens en na uw gehele verblijf wel zelf in voor de vaat en het schoonmaken van de kookplaat, de koelkast en de oven.

​Bij vertrek wordt de woning opgeruimd en borstel schoon achtergelaten. Alles wordt terug op zijn plaats gezet en vuilbakken worden geledigd in de daarvoor bestemde containers. De lakens worden van de bedden gehaald en op de grond in de kamers achter gelaten.

Indien de woning en/of tuin niet netjes worden achtergelaten dat men niet voldoende tijd heeft met de vooropgezette schoonmaakuren, dan heeft de verhuurder het recht extra schoonmaakuren aan te rekenen en af te houden van de gestorte waarborg.

De normale eindschoonmaak wordt afzonderlijk aangerekend afhankelijk van het aantal huurlocaties en aantal gasten.

​​

Einde verblijf

De woning wordt netjes en borstel schoon achtergelaten.

Alles wordt terug op zijn plaats gezet en vuilbakken worden geledigd in de daarvoor bestemde containers.

  

Aansprakelijkheid

De verhuurder van de woning en zijn vennootschap SENSE OF VITALITY BVBA zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of gebeurlijke ongevallen in en rond de woning. De hoofdhuurder is aansprakelijk voor de door hemzelf/haarzelf, medehuurders, eventuele bezoekers veroorzaakte schade.

De woning bevindt zich in een rustige buurt midden de natuur. We vragen dan ook om de  buren te respecteren en geen lawaai overlast te veroorzaken na 22u ‘s avonds.​

Het is ten strengste verboden om de woning en zijn tuin te gebruiken voor feestjes, recepties, vrijgezellen-uitjes of braspartijen zonder hierop voorhand de verhuurder van op de hoogte te brengen bij reservatie. Jeugdgroepen zijn dan ook niet toegelaten. Bij overtreding hiervan of klachten over lawaai volgt onmiddellijke verwijdering uit de woning, zal de borg worden ingehouden en zal er geen restitutie zijn van eventueel resterende nachten. 

​​

Hygiënemaatregelen bij vertrek/aankomst

De vertrek en aankomstsschoonmaak van de woning gebeurt door een professionele firma. 
Het linnengoed wordt op de aanbevolen temperatuur gewassen door professionele wasserij.
We ventileren de ruimtes zo goed mogelijk tijdens het schoonmaken.​