Onze vakantiehoeve beschikt ook over een feestschuur met een capaciteit van 60 personen (zittend) die afzonderlijk kan gehuurd worden voor al jullie feesten zoals babyborrels, communies, lentefeesten, seminaries, verjaardagsfeesten.

De feestschuur is uitgerust met een aparte ruimte voor aperitief met open haard, ruime eetzaal, aparte keuken, speelzolder voor de kinderen en heeft een eigen tuin met overdekt terras. U bent volledig vrij bij het kiezen van een traiteur en de dranken mag u zelf voorzien. De zaal is uitgerust met tafels, stoelen, partytafels, bestek, borden en glazen voor 60 personen. De O- FIRE BBQ en hout (zowel voor BBQ als open haard) kan mits meerprijs ook bij gehuurd worden.

De feestschuur kan tijdens het weekend enkel gehuurd worden voor geluidsstille feesten om de rust van onze gasten in de vakantiewoning niet te verstoren. Wenst u toch te feesten tijdens het weekend dan kiest u voor onze PARTY & SLEEP formule waarbij u zowel de FEESTSCHUUR als VAKANTIEWONING samen kan afhuren. Tijdens deze ALL IN formule beschikt u over alle locaties op de vakantiehoeve. 

Voor het afhuren van de feestschuur en vakantiewoning tijdens het weekend van de Ronde Van Vlaanderen , kunt u ons steeds contacteren.


Wilt u graag de Pladuste Gite bezoeken vooraleer u wenst te boeken, dan kan dit steeds op afspraak. 

 

Prijs Schoonmaakkosten (niet incl)
Feestschuur alleen (mogelijkheid om de zaal de dag ervoor klaar te zetten) 350€ 100€
PARTY&SLEEP (Feestschuur en vakantiehoeve voor 24 pers -2 nachten) 2500€ 400€